Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Пешук Л. В. Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, С. М. Шулер, В. А. Безпалько // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 139-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, С. М. Шулер, В. А. Безпалько // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 139-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |