Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Пешук Л. В. 
Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, С. М. Шулер, В. А. Безпалько // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 139-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_17
  Повний текст PDF - 223.502 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Галенко О.
  • Шулер С.
  • Безпалько В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, С. М. Шулер, В. А. Безпалько // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 139-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського