Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Майборода Ю. В. Вплив механічної обробки на процеси структуроутворення жирових композицій при виробництві спредів / Ю. В. Майборода // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Майборода Ю. В. Вплив механічної обробки на процеси структуроутворення жирових композицій при виробництві спредів / Ю. В. Майборода // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |