Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Майборода Ю. В. 
Вплив механічної обробки на процеси структуроутворення жирових композицій при виробництві спредів / Ю. В. Майборода // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_14
  Повний текст PDF - 276.484 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Майборода Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Майборода Ю. В. Вплив механічної обробки на процеси структуроутворення жирових композицій при виробництві спредів / Ю. В. Майборода // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Майборода Юлія Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського