Корженівська А. О. 
Дослідження впливу закваски на основі молочнокислих бактерій на якість хліба / А. О. Корженівська, С. Г. Даниленко, І. А. Гетьман // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 87-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_11
  Повний текст PDF - 265.06 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корженівська А.
  • Даниленко С.
  • Гетьман І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корженівська А. О. Дослідження впливу закваски на основі молочнокислих бактерій на якість хліба / А. О. Корженівська, С. Г. Даниленко, І. А. Гетьман // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 87-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Даниленко Світлана Григорівна (технічні науки)
  • Гетьман Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського