Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гриненко І. Г. Інноваційні технології одержання цукровмістних продуктів / І. Г. Гриненко, Р. І. Грушецький, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гриненко І. Г. Інноваційні технології одержання цукровмістних продуктів / І. Г. Гриненко, Р. І. Грушецький, Л. М. Хомічак // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |