Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Вербицький С. Б. 
Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами / С. Б. Вербицький, С. О. Старчевой, Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 35-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_6
  Повний текст PDF - 482.179 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.
  • Старчевой С.
  • Усатенко Н.
  • Крижська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами / С. Б. Вербицький, С. О. Старчевой, Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 35-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського