Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Вербицький С. Б. Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами / С. Б. Вербицький, С. О. Старчевой, Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 35-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вербицький С. Б. Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами / С. Б. Вербицький, С. О. Старчевой, Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 35-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |