Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Боднарчук О. В. 
Методичні підходи до визначення вмісту сорбінової та бензойної кислот у молочних продуктах / О. В. Боднарчук, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова, О. М. Стасевська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_5
  Повний текст PDF - 235.873 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Боднарчук О.
  • Петров П.
  • Насирова Г.
  • Стасевська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Боднарчук О. В. Методичні підходи до визначення вмісту сорбінової та бензойної кислот у молочних продуктах / О. В. Боднарчук, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова, О. М. Стасевська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського