Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Боднарчук О. В. Методичні підходи до визначення вмісту сорбінової та бензойної кислот у молочних продуктах / О. В. Боднарчук, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова, О. М. Стасевська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Боднарчук О. В. Методичні підходи до визначення вмісту сорбінової та бензойної кислот у молочних продуктах / О. В. Боднарчук, П. І. Петров, Г. Ф. Насирова, О. М. Стасевська // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |