Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Лисенко Г. П. Впровадження європейських механізмів забезпечення якості харчової продукції в Україні / Г. П. Лисенко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 268-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисенко Г. П. Впровадження європейських механізмів забезпечення якості харчової продукції в Україні / Г. П. Лисенко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 268-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |