Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Хомічак Л. М. Вивчення способу підготовки борошна для модифікації / Л. М. Хомічак, Н. І. Штангеєва, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомічак Л. М. Вивчення способу підготовки борошна для модифікації / Л. М. Хомічак, Н. І. Штангеєва, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |