Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Хомічак Л. М. 
Вивчення способу підготовки борошна для модифікації / Л. М. Хомічак, Н. І. Штангеєва, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_20
  Повний текст PDF - 235.367 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомічак Л.
  • Штангеєва Н.
  • Кузнєцова І.
  • Висоцька С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомічак Л. М. Вивчення способу підготовки борошна для модифікації / Л. М. Хомічак, Н. І. Штангеєва, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 161-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського