Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Писарець О. П. Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Писарець О. П. Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |