Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Писарець О. П. 
Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17
  Повний текст PDF - 322.324 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Писарець О.
  • Бєла Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Писарець О. П. Застосування спельтового борошна в технології пшеничного хліба / О. П. Писарець, Н .І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського