Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дробот В. І. 
Ефективність використання гідроколоїдів різного походження у технології безглютенового хліба / В. І. Дробот, Ю. С. Приходько, Г. О. Бережна, Н. І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_12
  Повний текст PDF - 195.143 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробот В.
  • Приходько Ю.
  • Бережна Г.
  • Бєла Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробот В. І. Ефективність використання гідроколоїдів різного походження у технології безглютенового хліба / В. І. Дробот, Ю. С. Приходько, Г. О. Бережна, Н. І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського