Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дробот В. І. Ефективність використання гідроколоїдів різного походження у технології безглютенового хліба / В. І. Дробот, Ю. С. Приходько, Г. О. Бережна, Н. І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Ефективність використання гідроколоїдів різного походження у технології безглютенового хліба / В. І. Дробот, Ю. С. Приходько, Г. О. Бережна, Н. І. Бєла // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |