Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дорохова Т. Д. 
Технологічні аспекти використання горохової клітковини при розробці борошняних кулінарних виробів / Т. Д. Дорохова, Л. І. Удворгелі, І. Л. Корецька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_11
  Повний текст PDF - 245.196 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохова Т.
  • Удворгелі Л.
  • Корецька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохова Т. Д. Технологічні аспекти використання горохової клітковини при розробці борошняних кулінарних виробів / Т. Д. Дорохова, Л. І. Удворгелі, І. Л. Корецька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського