Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Войцехівська Л. У. 
Дослідження впливу бактеріального препарату "ЛРР" на функціонально-технологічні показники м’яса впродовж процесу соління / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_7
  Повний текст PDF - 859.988 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Борсолюк Л.
  • Шелкова Т.
  • Гавриленко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. У. Дослідження впливу бактеріального препарату "ЛРР" на функціонально-технологічні показники м’яса впродовж процесу соління / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського