Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Войцехівська Л. У. Дослідження впливу бактеріального препарату "ЛРР" на функціонально-технологічні показники м’яса впродовж процесу соління / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. У. Дослідження впливу бактеріального препарату "ЛРР" на функціонально-технологічні показники м’яса впродовж процесу соління / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Т. В. Шелкова, А. В. Гавриленко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |