Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Семко Т. В. 
Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження НАССР в м’ясній промисловості України / Т. В. Семко, О. А. Іваніщева // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_20
  Повний текст PDF - 974.971 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семко Т.
  • Іваніщева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семко Т. В. Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження НАССР в м’ясній промисловості України / Т. В. Семко, О. А. Іваніщева // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Семко Тетяна Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського