Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Семко Т. В. Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження НАССР в м’ясній промисловості України / Т. В. Семко, О. А. Іваніщева // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Семко Т. В. Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження НАССР в м’ясній промисловості України / Т. В. Семко, О. А. Іваніщева // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |