Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Матко С. В. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі ягід кизилу / С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 110-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Матко С. В. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі ягід кизилу / С. В. Матко, Л. М. Мельник, Т. В. Шейко, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 110-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |