Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Кохан О. О. 
Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_12
  Повний текст PDF - 1.029 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кохан О.
  • Онофрійчук О.
  • Ткаченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кохан О. О. Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 11. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_11_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського