Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Борсолюк Л. М. Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного та шкільного віку / Л. М. Борсолюк, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко, Т. В. Шелкова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 49-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Борсолюк Л. М. Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного та шкільного віку / Л. М. Борсолюк, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко, Т. В. Шелкова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 49-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |