Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Борсолюк Л. М. 
Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного та шкільного віку / Л. М. Борсолюк, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко, Т. В. Шелкова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 49-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_8
  Повний текст PDF - 822.126 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Борсолюк Л.
  • Войцехівська Л.
  • Франко О.
  • Шелкова Т.
  • Вербицький С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Борсолюк Л. М. Обґрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного та шкільного віку / Л. М. Борсолюк, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко, Т. В. Шелкова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 49-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського