Бендерська О. В. 
Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб, Н. М. Грегірчак, А. В. Шикирава // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_5
  Повний текст PDF - 842.037 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бендерська О.
  • Бессараб О.
  • Грегірчак Н.
  • Шикирава А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бендерська О. В. Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб, Н. М. Грегірчак, А. В. Шикирава // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського