Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Писарець О. П. 
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, І. А. Гетьман, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_30
  Повний текст PDF - 831.215 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Писарець О.
  • Бєла Н.
  • Гетьман І.
  • Семенова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Писарець О. П. Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів / О. П. Писарець, Н. І. Бєла, І. А. Гетьман, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 232-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського