Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дробот В. І. 
Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, А. М. Грищенко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 101-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_14
  Повний текст PDF - 1.07 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробот В.
  • Бондаренко Ю.
  • Білик О.
  • Грищенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробот В. І. Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, А. М. Грищенко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 101-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського