Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дробот В. І. Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, А. М. Грищенко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 101-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, А. М. Грищенко // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 101-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |