Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Ткаченко С. В. Способи очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані / С. В. Ткаченко, Л. М. Хомічак, Л. М. Вєрченко, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко С. В. Способи очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані / С. В. Ткаченко, Л. М. Хомічак, Л. М. Вєрченко, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |