Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Ткаченко С. В. 
Способи очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані / С. В. Ткаченко, Л. М. Хомічак, Л. М. Вєрченко, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_36
  Повний текст PDF - 368.84 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко С.
  • Хомічак Л.
  • Вєрченко Л.
  • Шейко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко С. В. Способи очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані / С. В. Ткаченко, Л. М. Хомічак, Л. М. Вєрченко, Т. В. Шейко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського