Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Мелетьєв А. Є. Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мелетьєв А. Є. Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |