Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Мелетьєв А. Є. 
Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30
  Повний текст PDF - 304.003 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мелетьєв А.
  • Данілова К.
  • Олійнічук С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мелетьєв А. Є. Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості / А. Є. Мелетьєв, К. О. Данілова, С. Т. Олійнічук // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського