Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Кос Т. С. Дослідження харчової цінності раціону студентів та пропозиції щодо його оптимізації / Т. С. Кос, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кос Т. С. Дослідження харчової цінності раціону студентів та пропозиції щодо його оптимізації / Т. С. Кос, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |