Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Кос Т. С. 
Дослідження харчової цінності раціону студентів та пропозиції щодо його оптимізації / Т. С. Кос, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_28
  Повний текст PDF - 243.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кос Т.
  • Копилова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кос Т. С. Дослідження харчової цінності раціону студентів та пропозиції щодо його оптимізації / Т. С. Кос, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського