Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Гудима В. В. 
Дослідження впливу ліофілізації на мікрофлору заквашувальної культури для кефіру / В. В. Гудима, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_21
  Повний текст PDF - 273.072 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гудима В.
  • Науменко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гудима В. В. Дослідження впливу ліофілізації на мікрофлору заквашувальної культури для кефіру / В. В. Гудима, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського