Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гудима В. В. Дослідження впливу ліофілізації на мікрофлору заквашувальної культури для кефіру / В. В. Гудима, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гудима В. В. Дослідження впливу ліофілізації на мікрофлору заквашувальної культури для кефіру / В. В. Гудима, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |