Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гавриленко О. С. Особливості застосування ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови" до контролю якості продукції, що приймається на зберігання Держрезервом України / О. С. Гавриленко, О. М. Заславський, О. М. Козич, Т. В. Нестерчук, О. О. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриленко О. С. Особливості застосування ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови" до контролю якості продукції, що приймається на зберігання Держрезервом України / О. С. Гавриленко, О. М. Заславський, О. М. Козич, Т. В. Нестерчук, О. О. Веліканов // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |