Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Борсолюк Л. М. 
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів / Л. М. Борсолюк, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, В. Ю. Лизова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_17
  Повний текст PDF - 293.657 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Борсолюк Л.
  • Войцехівська Л.
  • Вербицький С.
  • Лизова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Борсолюк Л. М. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів / Л. М. Борсолюк, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, В. Ю. Лизова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського