Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Борсолюк Л. М. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів / Л. М. Борсолюк, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, В. Ю. Лизова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Борсолюк Л. М. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів / Л. М. Борсолюк, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, В. Ю. Лизова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 126-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |