Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Юрченко Н. С. 
Ключові аспекти забезпечення якості молока у молокопереробній галузі / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_13
  Повний текст PDF - 314.23 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко Н. С. Ключові аспекти забезпечення якості молока у молокопереробній галузі / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського