Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Даниленко С. Г. 
Визначення бактеріальної якості продуктів тваринного походження / С. Г. Даниленко, І. В. Панасюк, К. В. Копилова, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_7
  Повний текст PDF - 454.821 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даниленко С.
  • Панасюк І.
  • Копилова К.
  • Крижська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даниленко С. Г. Визначення бактеріальної якості продуктів тваринного походження / С. Г. Даниленко, І. В. Панасюк, К. В. Копилова, Т. А. Крижська // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського