Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Лисенко Г. П. 
Потенціал м’ясопереробної галузі в структурі харчової промисловості України / Г. П. Лисенко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 182-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_28
  Повний текст PDF - 595.552 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисенко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисенко Г. П. Потенціал м’ясопереробної галузі в структурі харчової промисловості України / Г. П. Лисенко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 182-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лисенко Ганна Петрівна (1992–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського