Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шмаглій О. Б. Методологічні та методичні принципи оцінки потенціалу регіонального розвитку харчової промисловості та її галузей / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 161-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шмаглій О. Б. Методологічні та методичні принципи оцінки потенціалу регіонального розвитку харчової промисловості та її галузей / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 161-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |