Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шмаглій О. Б. 
Методологічні та методичні принципи оцінки потенціалу регіонального розвитку харчової промисловості та її галузей / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 161-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_26
  Повний текст PDF - 366.761 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шмаглій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шмаглій О. Б. Методологічні та методичні принципи оцінки потенціалу регіонального розвитку харчової промисловості та її галузей / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 161-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шмаглій Олена Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського