Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Абрамова А. Г. 
Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22
  Повний текст PDF - 367.931 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Абрамова А.
  • Рубанка К.
  • Писарець О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Абрамова А. Г. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського