Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Рубанка К. В. 
Дослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кави / К. В. Рубанка // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_20
  Повний текст PDF - 332.266 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубанка К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубанка К. В. Дослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кави / К. В. Рубанка // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського