Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дробот В.І. Характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозернового борошна сорго / В.І. Дробот, Ю.С. Приходько, Н.І. Белая // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В.І. Характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозернового борошна сорго / В.І. Дробот, Ю.С. Приходько, Н.І. Белая // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |