Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дробот В.І. 
Характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозернового борошна сорго / В.І. Дробот, Ю.С. Приходько, Н.І. Белая // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_19
  Повний текст PDF - 329.388 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дробот В.
  • Приходько Ю.
  • Белая Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дробот В.І. Характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозернового борошна сорго / В.І. Дробот, Ю.С. Приходько, Н.І. Белая // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського