Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Бондар С. В. Дослідження залежності виходу та вмісту кісткових включень м’яса птиці механічно відокремленого від температури та виду сировини / С. В. Бондар, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, Ю. І. Охріменко, Т. Ю. Клищова, С. Я. Соколова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондар С. В. Дослідження залежності виходу та вмісту кісткових включень м’яса птиці механічно відокремленого від температури та виду сировини / С. В. Бондар, Л. І. Войцехівська, С. Б. Вербицький, Ю. І. Охріменко, Т. Ю. Клищова, С. Я. Соколова // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |