Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Баль-Прилипко Л. В. Вдосконалення біотехнології копчено-вареного балику з використанням бактеріального препарату Bactoferm Cs-300 та композиції багатокомпонентного розсолу / Л. В. Баль-Прилипко, Е. Р. Старкова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Вдосконалення біотехнології копчено-вареного балику з використанням бактеріального препарату Bactoferm Cs-300 та композиції багатокомпонентного розсолу / Л. В. Баль-Прилипко, Е. Р. Старкова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 22-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |