Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шмаглій О. Б. Особливості просторової організації сировинної бази харчової промисловості України / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 239-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шмаглій О. Б. Особливості просторової організації сировинної бази харчової промисловості України / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 239-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |