Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шмаглій О. Б. 
Особливості просторової організації сировинної бази харчової промисловості України / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 239-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_36
  Повний текст PDF - 1.691 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шмаглій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шмаглій О. Б. Особливості просторової організації сировинної бази харчової промисловості України / О. Б. Шмаглій // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 239-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шмаглій Олена Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського