Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дробот В. І. Ефективність використання шроту насіння льону у хлібопекарській промисловості / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, О. Д. Тесля, Ю. В. Бондаренко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 210-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Ефективність використання шроту насіння льону у хлібопекарській промисловості / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, О. Д. Тесля, Ю. В. Бондаренко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 210-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |