Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гудима В. В. Мікробний профіль грибкових кефірних заквасок / В. В. Гудима, К. В. Копилова, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 205-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гудима В. В. Мікробний профіль грибкових кефірних заквасок / В. В. Гудима, К. В. Копилова, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 205-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |