Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Семенова А. Б. Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Семенова А. Б. Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |