Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Семенова А. Б. 
Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27
  Повний текст PDF - 199.764 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семенова А.
  • Писарець О.
  • Дробот В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семенова А. Б. Порівняння вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного та спельтового борошна / А. Б. Семенова, О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського