Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Миколенко С. Ю. Дослідження хлібопекарських властивостей спельтового та гарбузового борошна при використанні плазмохімічно активованої води / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миколенко С. Ю. Дослідження хлібопекарських властивостей спельтового та гарбузового борошна при використанні плазмохімічно активованої води / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |