Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Миколенко С. Ю. 
Дослідження хлібопекарських властивостей спельтового та гарбузового борошна при використанні плазмохімічно активованої води / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_26
  Повний текст PDF - 282.142 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Миколенко С.
  • Гезь Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Миколенко С. Ю. Дослідження хлібопекарських властивостей спельтового та гарбузового борошна при використанні плазмохімічно активованої води / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського