Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Ковтун А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковтун А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |