Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Ковтун А. В. 
Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25
  Повний текст PDF - 212.654 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковтун А.
  • Ковбаса В.
  • Пічкур В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковтун А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського