Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шинкарик М. М. 
Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18
  Повний текст PDF - 404.724 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шинкарик М.
  • Ворощук В.
  • Єресько Г.
  • Рудакова Т.
  • Наріжний С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шинкарик М. М. Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудакова Тетяна Василівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського