Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шинкарик М. М. Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шинкарик М. М. Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |