Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Скоромна О. І. 
Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини / О. І. Скоромна, Г. М. Огороднічук, Т. Л. Голубенко, О. О. Шуляк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_16
  Повний текст PDF - 215.624 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скоромна О.
  • Огороднічук Г.
  • Голубенко Т.
  • Шуляк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скоромна О. І. Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини / О. І. Скоромна, Г. М. Огороднічук, Т. Л. Голубенко, О. О. Шуляк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського