Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Скоромна О. І. Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини / О. І. Скоромна, Г. М. Огороднічук, Т. Л. Голубенко, О. О. Шуляк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скоромна О. І. Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини / О. І. Скоромна, Г. М. Огороднічук, Т. Л. Голубенко, О. О. Шуляк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |