Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Куць О. І. Поглиблення теоретичного знання дефініції "промисловий потенціал" в контексті підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості / О. І. Куць // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 51-60 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куць О. І. Поглиблення теоретичного знання дефініції "промисловий потенціал" в контексті підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості / О. І. Куць // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 51-60 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |