Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Лисак Т. І. 
Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32
  Повний текст PDF - 1.183 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисак Т.
  • Олійнічук С.
  • Батог Ю.
  • Коваль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисак Т. І. Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваль Олександр Олександрович (економічні науки)
  • Коваль Олександр Олександрович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського