Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Лисак Т. І. Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисак Т. І. Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |