Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Рубанка К. В. 
Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_28
  Повний текст PDF - 818.536 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубанка К.
  • Терлецька В.
  • Писарець О.
  • Братусь Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубанка К. В. Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського