Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Петров П. І. Особливості жирнокислотного складу, як біомаркер автентичності органічного молока / П. І. Петров, Я. Ф. Жукова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 202-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Петров П. І. Особливості жирнокислотного складу, як біомаркер автентичності органічного молока / П. І. Петров, Я. Ф. Жукова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 202-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |