Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Петров П. І. 
Особливості жирнокислотного складу, як біомаркер автентичності органічного молока / П. І. Петров, Я. Ф. Жукова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 202-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_24
  Повний текст PDF - 859.114 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Петров П.
  • Жукова Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Петров П. І. Особливості жирнокислотного складу, як біомаркер автентичності органічного молока / П. І. Петров, Я. Ф. Жукова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 202-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського