Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Олійніченко О. В. Класифікації харчових полісахаридів за хімічною природою та функціональним призначенням у молочних продуктах / О. В. Олійніченко, Я. Ф. Жукова, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 181-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Олійніченко О. В. Класифікації харчових полісахаридів за хімічною природою та функціональним призначенням у молочних продуктах / О. В. Олійніченко, Я. Ф. Жукова, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 181-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |