Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Олійніченко О. В. 
Класифікації харчових полісахаридів за хімічною природою та функціональним призначенням у молочних продуктах / О. В. Олійніченко, Я. Ф. Жукова, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 181-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_22
  Повний текст PDF - 1.145 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Олійніченко О.
  • Жукова Я.
  • Копилова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Олійніченко О. В. Класифікації харчових полісахаридів за хімічною природою та функціональним призначенням у молочних продуктах / О. В. Олійніченко, Я. Ф. Жукова, К. В. Копилова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 181-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського