Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Борцюх В. В. Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів / В. В. Борцюх, М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 167-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Борцюх В. В. Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів / В. В. Борцюх, М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 167-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |