Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Борцюх В. В. 
Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів / В. В. Борцюх, М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 167-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_20
  Повний текст PDF - 843.885 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Борцюх В.
  • Шугай М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Борцюх В. В. Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів / В. В. Борцюх, М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 167-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського