Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Бондар С. В. Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого / С. В. Бондар, Л. У. Войцехівська, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондар С. В. Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого / С. В. Бондар, Л. У. Войцехівська, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |