Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Бондар С. В. 
Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого / С. В. Бондар, Л. У. Войцехівська, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_14
  Повний текст PDF - 959.036 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондар С.
  • Войцехівська Л.
  • Вербицький С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондар С. В. Вивчення компонентного складу типових паштетних виробів і оцінювання можливості долучення до нього м’яса птиці механічно відокремленого / С. В. Бондар, Л. У. Войцехівська, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондар Світлана Василівна (економічні науки)
  • Бондар Світлана Віталіївна (1989–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського