Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дашковський Ю. О. Розвиток науково-технічних засад застосування електроіскрових процесів оброблення харчових середовищ / Ю. О. Дашковський, А. І. Українець // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дашковський Ю. О. Розвиток науково-технічних засад застосування електроіскрових процесів оброблення харчових середовищ / Ю. О. Дашковський, А. І. Українець // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |