Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дашковський Ю. О. 
Розвиток науково-технічних засад застосування електроіскрових процесів оброблення харчових середовищ / Ю. О. Дашковський, А. І. Українець // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_4
  Повний текст PDF - 252.083 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дашковський Ю.
  • Українець А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дашковський Ю. О. Розвиток науково-технічних засад застосування електроіскрових процесів оброблення харчових середовищ / Ю. О. Дашковський, А. І. Українець // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського